dijous, 19 de març del 2020

CINQUÈ: ALL THAT JAZZ!

Hola a tots/es!

Abans de plegar estavem treballant els aspectes relacionats amb el jazz, ho recordeu? Aquesta setmana us proposo practicar les dues cançons que vam estar cantant l'últim dia a la classe: SO FA JAZZ i DOEBA.

SO FA JAZZ (@mariajesusmusic): proveu de fer les altres tres veus que no vam poder fer a la classe. Podeu animar a la família si voleu i que cadascú faci una veu!


DOEBA: us deixo dos vídeos per tal que practiqueu. En el primer veureu una coral femenina que realitza el cànon. Intenteu ser els segons que comencen el cànon i no els primers.


El següent pertany a la coral polifònica de Baeza. En aquest cas us afegeix el contrapunt amb percussió corporal. Ho podreu fer?



Finalment, per anar familiaritzant-vos amb els noms dels instruments, us proposo que mireu el següent vídeo, en el mateix vídeo hi apareixen unes preguntes que heu d'anar contestant. Les dues primeres són de resposta oberta (la qual donaré dijous de la setmana que ve) i les altres tres s'autocorregeixen directament. Cliqueu directament a sobre del link!

BANES DE JAZZ I DIXIELANDS:

2 comentaris:

  1. La canco de sol mi sol no me sona li faig clic al audio i no sona..........😅

    ResponElimina
    Respostes
    1. Torna a provar d'obrir la pàgina i si no busca a GOOGLE "So fa Jazz wix".
      Aviam si tens sort! Si no torna'm a escriure!

      Elimina