dijous, 20 de novembre del 2014

MÚSICA PEL COR: Marató 2014 (CORAL)

Enguany, la coral de l'escola s'ha endinsat en un nou projecte de caire solidari: La Marató de TV3. La coral participarà doncs, juntament amb altres corals de Sabadell, en una cantada de nadales que tindrà lloc el 14 de desembre.

Aquest any va dedicada a les malalties del cor i tots els guanys que rebin aniran destinats a millorar l'estudi científic i les tècniques de tractament d'aquestes malalties ja que, tal i com diuen a la seva web de referència, hem de tenir present que: 

"A Catalunya, una de cada quatre persones mor a causa d'una malaltia del cor. Poden afectar a tothom, tant homes com dones, i a qualsevol edat: des de nadons fins a gent gran. Les malalties del cor són la primera causa d'ingrés i fan perdre molta qualitat de vida a les persones que en són víctimes". 


Podeu trobar-ne més detalls a: http://www.tv3.cat/marato/malalties 


Si voleu més informació sobre la marató d'aquest any podeu clicar a sobre de la imatge i us durà al díptic creat especialment per aquest any.

Finalment, una bona manera de col·laborar a la Marató és adquirint el cd que creen cada any artistes nacionals tot fent versions de cançons conegudes. Aquí us deixo també l'enllaç del disc per poder veure quins temes han escollit aquest any:



Més endavant ja us donarem informació detallada del lloc i l'hora de l'actuació dels vostres fills/es.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada